• Duyurular
Slide Slide7 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:53
Slide Slide6 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:52
Slide Slide5 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:51
Slide Slide4 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:50
Slide Slide3 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:49
Slide Slide2 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:49
Slide Slide1 - Salı, 28 Ağustos 2012 13:38
Karo Karo Çini 4 - Cuma, 13 Temmuz 2012 16:12
Karo Karo Çini 3 - Cuma, 13 Temmuz 2012 16:11
Karo Karo Çini 2 - Cuma, 13 Temmuz 2012 16:09

Neden Duvar Kağıdı

Deco&Decor Duvar Kağıtları ile duvarlarınızı dekore ederken estetik ve görsel unsurların yanısıra beraberinde günümüz teknolojisinin getirdiği bazı avantajlara da extra dan sahip olursunuz. Aşağıda Yeni nesil Duvar kağıtlarının eski duvar kağıtları ve diğer duvar kaplama maddelerine karşı bazı avantajlarını bulacaksınız.

SiLiNEBiLiR ; Deco&Decor Duvar Kağıtları silinebilir özelliktedir Islak ve nemli bezle doğal sabunlu su ile silinebilir temizlenebilir . Bu sayede duvar kağıdı yıllarca temiz bir şekilde duvarlarını zı muhafaza eder. Burada dikkat etmeniz gereken nokta duvar kağıdınızı güçlü asidik yapısı olan çamaşır suyu, amonyak esaslı kimyasal temizlik malzemeleri ile temizlemekten kaçınınız, bu duvar kağıdınızın yapısının bozulmasına ve renginin ağarmasına sebep olabilir. Bu konuda doğal beyaz sabun sizin için en iyi çözüm olacaktır.

ÖRTÜCÜ : Deco&Decor Duvar Kağıtları ,esnek ve sağlam yapısı sayesinde duvarlarınızdaki yüzey hatalarını çatlama ve kabarmaları örter kılcal çatlamalara ve eski boya dökülmesi gibi sorunlara yine duvarlarınızın kabarmasına engel olur. Yeni binalarda sıkça karşılaştığımız duvar çatlamaları yeni nesil duvar kağıtlarıyla tamamen yıllarca sizi rahatsız etmeyacektir.

EK YERİ BELLİ ETMEZ ; Deco&Decor Duvar Kağıtları üst üst e değil yan yana yapışır ek yeri belli etmez .Düzgün uygulanmış yeni nesil duvar kağıtlarında ek yeri belli olmaması gerekir. eskiden duvar kağıtları kenar kesimleri düzgün yapılamadığından üst üste yapıştırılır veya orta kesim yapılarak bu sorun giderilmeye çalışılırdı . Bu ise desen kaymaları ve devamlı dikey çizgilerin çok belirgin olması gibi sorunlara yol açıp uygulamada sıkıntılara sebep oluyordu .Yeni nesil duvar kağıtlarında kenar kesimleri mükemmel denilecek oranda düzgün üretildiğinden ötürü uygulaması kolay ve ek yeri belli olmadığından ötürü daha iyi sonuç vermektedir.

SÖKÜLEBİLİR ELYAF TABAN : Deco&Decor Duvar Kağıtları elyaf ve pamuk lif içeren yapısı ile duvarınızdan sökerken kopmaz kolay sökülür. Yeni nesil duvar kağıtlarında duvar kağıdınızın zamanı geldiğinde duvarlarınızdan kolay sökülebilmesi için üreticiler günümüz teknolojisinin getirdiği avantajlarından yararlanarak duvar kağıtlarının alt katmanlarına taban kısımlarına elyaf veya pamuk lifler yerleştiriyorlar, bu ise eskiden olduğu gibi duvar kağıdının duvardan sökülmesini problem olmaktan çıkarıyor. Duvar kağıdı tabanından ayrılmadan bütün olarak duvarlardan kolayca ayrılıp size zaman ve emek olarak tasarruf sağlıyor. Hatta altındaki zemine ve boyaya bile zarar vermeden. Duvar kağıdının sökülebilir özellikte olması bizce önemli bir özellik duvar kağıdı alırken buna dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz.

ALEVE DAYANIKLI KOLAY ALEV ALMAZ Deco&Decor Duvar Kağıtları Avrupa birliğinde EN – 235 normlarında belirtilen özelliklerde aleve karşı dirençli üretilmektedir. Ateş karşısında duman üretmez aleve karşı direnir . Bu özellik öncelikle otel, işyerleri, iş merkezleri için aranılan bir özellik olmakla beraber artık ev için üretilen duvar kağıtlarında da sıkça kullanılmaya standart hale gelmeye başladı biz güvenlik açısından bunu da önemli bir özellik olarak görüyoruz.

SES İZOLASYONU ; Bazı yeni nesil duvar kağıtları yumuşak ve dokulu olanlar duvarlarda ses izolasyonu sağlar. Profosyonel kullanımlar için özel üretilmiş akustik duvar kaplamalarda olmakla beraber ev için üretilmiş yumuşak dokulu tekstürlü bazı duvar kağıtları size bu avantajıda sağlar.

ISI İZOLASYONU ; Deco&Decor Duvar Kağıtları yapısındaki ham kağıt vinil ve bazı püskürtme dokulu duvar kağıtları duvarlarda % 20 lere varan ısı izolasyonu sağlayabiliyorlar. Dolayısyla duvarlarda nem oluşumuna ısı geçişlerine saten boyada ve yağlı boyada sıkça gördüğümüz terlemelere engel olabiliyorlar .Yine aynı özellikten dolayı duvarlarda küf ve mantar oluşumunu engellemeye de yardımcı olurlar.

SAĞLIK: Deco&Decor Duvar Kağıtları üretimi Avrupa birliği ülkelerinde yetkili sertifika kuruluşları tarafından test edilip onaylanma mecburiyeti vardır. Hijyen ve sağlıklı olduğu yine kalite ve renk solmazlık testleri yapılmaktadır.

İçerisinde kanserojen madde kullanımı alerjen maddeler olup olmadığı denetlenip sertifikalar ile tesbit edilmektedir.özellikle ucuz üretim yapan bazı üretici firmalar ve merdiven altı üretim yapan bazı üreticiler bunu göz ardı edebilmektedir.

BEBEKLER İÇİN DOĞAL DUVAR KAĞITLARI ; Bebek ler için Ham Kağıt ve kök boyalardan üretilmiş Özel bebek odası Duvar kağıtları bulunmaktadır.

UZUN ÖMÜRLÜ VE EKONOMİKTİR ; Deco&Decor Duvar Kağıtları eski duvar kağıtlarına ve duvar kaplama malzemelerine göre uzun seneler solmama ve kalite ömrüne sahiptir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün sizin için aynı maliyetleri ve çabaları göze almamak demektir. Artık duvar kağıdı fiyatları boya ve diğer kaplama malzemelerine çok yaklaşmış durumdadır .Önümüzdeki yıllarda kullanım oranlarının da artmasıyla maliyet olarak daha da uygun olacağını düşünmekteyiz.

BİNLERCE RENK BİNLERCE DESEN ; Deco&Decor Duvar Kağıtları çok geniş ürün yelpazesine sahiptir çeşitli desen ve dokulu sonsuz renkte üretim ve renk avantajlarıyla istediğiniz renkte ve desende size duvar kağıdı bulma avantajı sağlamamaktır.Diğer duvar kaplama malzemelerinde olduğu gibi bütün mekanı aynı renk yapmak zorunda değilsiniz tek duvar desenli diğer duvarlar düz tamamı desenli modern desenli Binlerce renk ve Desen den oluşan koleksiyonlar ile artık hayalinizdeki duvarlara sahip olabilirsiniz .